Varför spelar du?

Mål är viktigt, inte minst när man spelar. För att nå målet är det dock viktigt att funderar över vad målet med ditt spelande är, vad det är du vill uppnå och hur du går tillväga för att ta dig dit? Trots att detta kan kännas svårt så kan det vara bra att spela med ett mål i sikte, det vill säga om du använder det på rätt sätt. Detta framförallt då det hjälper dig att hålla koll på hur mycket du spelar och om ditt spelande är rimligt eller inte. 

Frågor att ställa sig

En fråga att ställa sig om det känns som att man tagit sitt spelande för långt är följande; vad ska du egentligen göra med alla de pengar du önskar att vinna på spelandet? Du bör även fråga dig själv varför du började spela, och om pengarna eller vinsterna fortfarande är anledningen till att du spelar? Att ställa sig frågor som dessa kan vara bra då de låter dig stämma av hur ditt spelande faktiskt går. 

Som sagt kan det även vara bra att stämma av vad som står på din mållista kring vad du vill göra med pengarna. Vill du rusta upp eller fixa till i trädgården eller på uppfarten? Köp högtryckstvätt hos gardenstore.se. Känner du för att unna dig något riktigt fint? Ja men ha då som mål att kunna köpa ett fint smycke eller ett finare klädesplagg. Tänk dock på att den bör vara realistisk och inte alldeles för hög då det kan leda till ohälsosamt spelberoende.